Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΧΟΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ...ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΧΟΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ...ΔΙΑΤΡΟΦΗ








Πολλές γυναίκες στο άκουσμα της λέξης γυμναστική δυσανασχετούν, διότι συνδυάζουν αποκλειστικά στο μυαλό τους την άσκηση με την κούραση. Για αυτό και θα προτείνουμε έναν άλλο διαφορετικό τρόπο γυμναστικής, το χορό.Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο ο χορός είτε παραδοσιακός είτε σύγχρονος γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθά στη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας (καρδιοαναπνευστικό σύστημα) του οργανισμού. Μάλιστα το μάθημα των ελληνικών παραδοσιακών χορών είναι υποχρεωτικό για τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ.
Επιλέγοντας τι σας αρέσει, παραδοσιακοί ή σύγχρονοι χοροί, τοπικοί και μη, εξασκείται πρώτον και κύριον το σώμα σας αφού καίτε λίπος και γίνεται σύσφιξη, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείτε και το πνεύμα σας, αφού καλείστε να μάθετε την κούλτουρα μιας πόλης ή μιας χώρας πριν μάθετε τους χορούς της.
Ο χορός προσελκύει πολύ τις γυναίκες γιατί τους φαίνεται πιο προσιτός κι ευχάριστος από καθαρά γυμναστικές ασκήσεις ή όργανα.



..
Η άθληση είναι καλή παράγει              ενδορφίνες 
 ΧΟΡΟΣ -
ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ -
ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ -
ΓΙΟΓΚΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ...

BODY it is a good machine .


Βαθμολογήστε την Πείνα σας.

 ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΑΔΙΟ 0 πεινάτε τόσο πολύ, που μπορεί να φάτε οτιδήποτε . 
1 Πεινάτε πάρα πολύ.
 2 Πεινάτε πολύ το σώμα σας σας στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να φάτε κάτι άμεσα. 
3 Μέτρια πείνα - θα μπορούσατε να περιμένετε άλλα 20'
 4 Δεν πεινάτε πολύ -θα μπορούσατε να φάτε κάτι , αλλά μπορείτε να περιμένετε . 
5 Νιώθετε ικανοποιημένοι.Δεν νιώθετε πεινασμένοι,ούτε αισθάνεστε το στομάχι βαρύ.Θα μπορούσατε να βάλετε το πιάτο σας στην άκρη. 
 Αρχίστε να τρώτε όταν βρίσκεστε στο στάδιο 2 και σταματήστε το φαγητό όταν φτάσετε στο στάδιο 5, Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι είστε στο στάδιο 5, φάτε τρεις μπουκιές από ότι σας αρέσει περισσότερο στο τραπέζι και ελέγξτε ξανά πως νιώθετε.
Μην περιμένετε να φτάσετε στο στάδιο 0 ή στο 1 επειδή τότε θα φάτε ανεξέλεγκτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου